• Home
  • Map
  • Email: mail@softsi.duckdns.org

Error 2003 hy000 remote

If it show tcp 0 0 0. Thats is ok for your remote connection. But in this case i think you have tcp 0 192. Sorry but I started this thread because I couldn' t found a solution. I' m using MySQL Router and InnoDB Cluster to deploy a sandbox cluster. I' ve followed the documentation see here and here, but when I try to connect by. サーバー側がポートをLISTENしていないとすると、 クライアントのエラーは Connection refused になるはずです。 Connection timed out になるということは、 ネットワーク まわりの問題( ファイアウォールやルーティング等) だと思います。. I have a MySQL instance running on a Debian server and I can connect to it locally with no problems. However, I am unable to connect to it remotely. When I try this from my command line I get the following error: ERROR ( HY000) : Can' t. I have mysql database in shared hosting that defined with % in " remote MySQL" in a Cpanel.

  • Gtm javascript error listener
  • Javascript difference between error and exception
  • Msvcr110 dll error in wamp
  • Error dns windows 8
  • Error de xbox 360 abrir bandeja


  • Video:Remote error

    Remote error

    And I type within CMD:. And i get : mysql error ( hy000) Can' t connect to MySQl server on ' srv3. il' " Unknown error" ). Connection refused means the MySQL server is not listening or is firewalled. By commenting out the bind line, MySQL doesn' t bind to anything and only allows local socket access, you need to bind it to either the local IP, or all. I had setup another instance only for MySQL server. This is overall what I did to setup my remote access for MySQL: # # * * Configure* * ` ` ` vi / etc/ my. cnf [ mysqld] bind- address= SQL- SERVER- IP # skip- networking / etc/ init. d/ was just a security issue which was not allowing connection from that ip. まずリモートからアクセスするために/ etc/ my.

    cnfにbind- address= remote- IP してやればいいんだろ? とmy. cnfにIPを追加. ERROR ( HY000) : Can' t connect to MySQL server on ' 10. This may be oversimplifying, but have you restarted Mysql? Your error is consistent with a config that doesn' t have a bind address in the config, but I do see yours. I just wonder if the config has been loaded since you edited it:.